Even voorstellen

Sharon Nijhof

Wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten! Een fotograaf boeken die bij je past is erg belangrijk, daarom vertel ik je graag wat meer over wie ik ben en waarom fotografie mij blij maakt!

Ik ben Sharon , 31 jaar, opgegroeid in Houten (Utrecht), getrouwd met Mario en moeder van twee prachtige meisjes Siënna en Manoa.

Ik hou van gezellig uit eten met vriendinnen maar ik word ook heel blij van een avondje bankhangen met een dekentje en Netflix!

Uitslapen, i love it! Alhoewel dit bijna onmogelijk is met jonge kinderen.

Iedere ochtend begint daarom met; “vanavond ga ik echt op tijd naar bed” maar de keren dat dit me lukt zijn nog op één hand te tellen.

Naast fotograaf werk ik al bijna 15 jaar als sport en dansdocent. Dansen doe ik al zolang ik mij kan herinneren en is voor mij echt een uitlaatklep. Een plek waar je alles om je heen even kan vergeten en je voelt dat je mag zijn wie je bent.

Zijn wie je bent is voor mij erg belangrijk.  Een fotoshoot is voor mij geslaagd wanneer iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en volledig zichzelf durft te zijn.

Creatief, gedreven, impulsief, perfectionistisch, soms een beetje chaotisch en niet stil kunnen zitten, zo zou je mij kunnen omschrijven.

Dingen loslaten is één van mijn minder sterke kanten. Foto’s zijn daarom voor mij extra belangrijk! Een houvast aan mooie herinneringen van een liefdevolle periode of bijzonder moment in het leven. Zo fijn om terug te kijken en zo even dat moment weer te kunnen herbeleven. Aan elke foto kleeft een verhaal, een herinnering, een emotie. Ik ben dan ook van mening dat je nooit genoeg foto’s kunt hebben!

“What is left when memories are washed away by the passing of time?”

Na de geboorte van mijn kinderen ben ik de waarde van foto’s nog meer gaan inzien en hierdoor is mijn passie voor fotografie steeds groter geworden. Als moeder van jonge kinderen weet ik als geen ander hoe snel de tijd gaat, de kinderen groot worden en hoe waardevol het kan zijn de liefde zo af en toe vast te (laten) leggen. Herinneringen dichtbij te houden!

Ik hou er van “echte” momenten te vangen. Hiermee bedoel ik de situatie zoals ie op dat moment daadwerkelijk is. De spontaniteit van je kind, de liefde van je gezin, de echte gevoelens en pure emoties, real life!

Dit is mijn verhaal…

Met liefde leg ik jullie verhaal vast als een blijvende herinnering.